Het opzetten van een  goede website is van groot belang, precies goed voor je klanten, dan kunnen ze gemakkelijk zien wat je allemaal te bieden hebt. Je kunt een website laten maken voor niet al te veel geld. Een MediaWiki-systeem is echt een prima optie als je een website wilt. Lees er meer over

Wat is een mediaWiki?

Kort gezegd: MediaWiki is een open source platform. We kennen allemaal Wikipedia, niet waar? De techniek voor deze website is in de loop der jaren ook ingezet voor andere sites. En jij kunt er ook gebruik van maken. Het leuke van dit systeem is dat er steeds meer extensies voor uit komen. Het is dus wat je noemt een aardig innovatief en gemakkelijk te hanteren systeem. Wanneer je geen zin hebt om alles zelf uit te vinden, kun je het natuurlijk ook lekker uitbesteden. Laat wikibase-solutions.com dat dan gerust doen. 

Een veilige website 

Wanneer je een website runt dan is het erg fijn om te weten dat deze op en top veilig is. Dat is niet alleen voor jezelf erg goed, maar ook voor je klanten die gebruikmaken van je website. Er zijn allerlei online opties die je kunt gebruiken. Daarbij zijn er ook experts die kunnen kijken naar de verschillende aspecten van je website, omdat te zien of deze veilig is. En natuurlijk is wikibase-solutions ook ingevoerd in dit onderwerp. Ze weten wat ze moeten doen om het veilig te maken. 

Wat je zelf kunt doen om een veilige online omgeving te maken? 

Veel mensen maken gebruik van een wachtwoord voor meerdere accounts. En dat hoeft eigenlijk niet. Beter gezegd, het is vrij onverstandig. Als een hacker je wachtwoord van een account achterhaald, is dat natuurlijk funest voor de andere die je hebt. Veel beter is het om meerdere wachtwoorden te hebben. Zo ben je minder kwetsbaar. Ook is het verstandig om de wachtwoorden versleuteld op te slaan. Ze op papiertjes schrijven is doorgaans ook niet de beste manier om ze veilig te houden. 

Pin It on Pinterest