We are hosting

Hosting Reseller

leesteken_002Hosting reseller worden; een uitstekende vorm van klantenbinding voor de slimme ondernemer!

reseller_hosting_banner01Veel bedrijven vinden het prettig om n aanspreekpunt te hebben voor al hun wensen. Als grafisch ontwerper, webdesigner, ICT dienstverlener of marketingadviesbureau kan het interessant zijn om, als extra service aan uw klanten, ook webhosting aan te bieden. Immers als u het grafisch ontwerp van een webpagina maakt, of u heeft de webshop opgezet en ingericht, dan is het voor uw klant toch veel prettiger om het k via u online te laten brengen?

Hosting reseller worden is geen tijdrovende klus en vereist geen investering in kostbare hardware en serverruimtes. Het is wl een extra service die u aan uw klanten kunt aanbieden waarmee u die klanten extra aan u verbindt.

De technische kanten van hosting reseller worden

Over de techniek hoeft u zich geen zorgen te maken. De servers staan immers bij Pegasis! U hoeft dus niet te investeren in de noodzakelijke infrastructuur of extra personeel. Zoals we eerder zeiden: "hosting reseller worden is zo gek nog niet!"

Voordelen als hosting reseller

1.extra inkomsten met minimale investering;
2.geen technisch beheer;
3.uw eigen internettoepassingen op uw 'eigen' server;
4.eenvoudig server management


Vraag de brochure aan en ontvang gratis het boek 'Verleiden op Internet' of bel direct met Remo Natali (accountmanager) via 026 44 30 117.


E-mailadres

+ gratis bestseller 'Verleiden op Internet'