We are hosting

Webhosting Wordpress

wordpress_website_arnhem_bouwer_001Webhosting Wordpress is een service die ervoor zorgt dat uw Wordpress website online te vinden is en onder optimale omstandheden wordt geinstalleerd. Wij zorgen voor de opslag die nodig is om uw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de lucht te houden. Met Webhosting Wordpress publiceert u zeer eenvoudig uw eigen website

U kunt Wordpress installeren via onze Webhosting Wordpress bundels met behulp van de gratis Pegasis Installer. U heeft dan ook een domeinnaam nodig. Deze domeinnaam kunnen wij  als Webhosting Wordpress aanbieder voor u registreren. Pegasis is officieel SIDN domeinnaam Registrar.

Als u een domeinnaam heeft gekozen dan installeert u Wordpress via de Webhosting Wordpress bundel. Hiervoor is de gratis Pegasis Installer ontwikkeld en wij hebben een uitstekekende, gratis handleiding beschikbaar. Letterlijk binnen 3 klikken heeft u Wordpress geïnstalleerd en is uw site te zien via uw browser.

Wordpress biedt betaalde en onbetaalde basis templates die u zelf kunt aanpassen om een representatieve website te maken. De meeste templates hebben functies (plug-ins) die u kunt toevoegen of verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan fotoalbums, gastenboeken of (contact) formulieren. Het ontwerpen van een website via Wordpress is goed te doen voor beginners en ook gevorderde gebruikers kunnen fantastiche resultaten boeken. Wij bieden als Webhosting Wordpress aanbieder ook ondersteuning bij het vers installeren van Wordpress.

U heeft het volgende nodig:

  1. Reseveer een domeinnaam
  2. Reserveer een Webhosting Wordpress bundel

Hier kunt u een Nederlandse domeinnaam registreren als u dit niet via uw huidige webhosting aanbieder wilt regelen. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen als officieel SIDN registrar.

Eisen aan Webhosting Wordpress aanbieder

Het vinden van een goede webhosting Wordpress aanbieder kan via meerdere vergelijkingssites waar u kunt controleren of de hostingbundels voldoen aan de minimale vereisten. Uw webhosting Wordpress aanbieder moet aan deze vereisten voldoen om Wordpress te kunnen installeren. Afhankelijk van de omvang van uw website - het aantal afbeeldingen - heeft u een bepaalde hoeveelheid opslagruimte nodig. Deze koopt u bij een webhosting aanbieder. U kunt dan aangeven hoeveel ruimte u nodig heeft voor de website die u gaat maken.

Hier vindt u de vereisten waar uw aanbieder van webhosting Wordpress aan moet voldoen. Hier vindt u tips voor het kiezen van een webhosting Wordpress aanbieder.

Starten met Wordpress

Heel veel plezier en succes met het starten van uw eigen website op met behulp van een Webhosting Wordpress bundel en het vullen van uw site met verleidelijke content. 

vanaf_395_001

Uw Wordpress website in 123 klikken online!

 


Bekijk al het nieuws