We are hosting

Webhosting Drupal

drupal_specialist_support_freelance_ontwikkeling_aIndien u uw diensten op het internet wil aanbieden, bijvoorbeeld op een informatieve webpagina of een interactieve webshop, zult u gebruik moeten maken van een webhost. De webhost is de 'gastheer' die computers - webservers - beschikbaar heeft die toegang tot het internet bieden.

De webhost biedt dus computer-opslagruimte en een hoeveelheid data welke over de lijn verstuurd kan worden, de zogenaamde bandbreedte. De klant kan deze servercapaciteit leasen. Webhosting Drupal is specialist op dit vakgebied en adviseert u graag bij het opzetten van uw internetonderneming.

Webhosting Drupal, de voordelen

Webhosting Drupal is een betrouwbare partner. Het is onze taak ervoor te zorgen dat uw gegevens op onze servers 24 uur per dag en 7 dagen per week toegangkelijk zijn, zodat zich op de business kan concentreren.

  1. Voor u geen hoge investeringen en afschrijvingen op computerhardware en inrichting van een serverruimte;
  2. Voor u geen aanschaf- en onderhoudskosten voor de airconditioning, brandmeld- en blusinstallatie en noodstroomvoorzieningen van een serverruimte;
  3. Voor u geen gespecialiseerd personeel;

Gratis Drupal Content Management System (CMS), voor het maken van professionele sites en gebruikersbeheer. Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met de Webhosting Drupal specialist van Pegasis. Wij kunnen u precies uitleggen waar u op moet letten en zullen op maat adviseren.

Drupal content management system (CMS)

Dupal was oorspronkelijk een programma voor bulletin boards; de voorloper van de huidige blogs. In 2001 werd het programma vrijgegeven als open source project. Drupal is inmiddels uitgegroeid tot een volledig content management system (CMS), waarmee op een eenvoudige manier blogs en websites gemaakt en onderhouden kunnen worden.

De Drupal software is vrije open source sofware en wordt geleverd onder de General Public Licence, of kortweg GPL. Dit betekent, dat de broncode van het programma voor elke gebruiker toegankelijk is en dat de Drupal-software vrije software blijft! Wilt u meer weten? Onze Webhosting Drupal specialist kan u hier meer over vertellen.

Door de jaren heen zijn door de Drupal developerscommunity vele duizenden additionele modules ontwikkeld, die het CMS breed inzetbaar maken.
De specialisten op het vlak van Webhosting Drupal kunnen u hier vakkundig over voorlichten.

Webhosting Drupal, uw partner

Profiteer van de kennis van de specialisten op het vlak van Webhosting Drupal en gebruik de vakkennis van ontwikkelaars over de hele wereld. Zij hebben de Drupal software verbeterd, aangepast en gemaakt tot wat het nu is. Kies voor Drupal content management systeem en Webhosting Drupal, kwaliteitssoftware en een vertrouwde partner in webhosting!

Webhosting Drupal bundels vanaf € 3,95

vanaf_395_001

Reserveer een Webhosting Drupal bundel inclusief gratis boek 'Verleiden op Internet'


 


Bekijk al het nieuws