We are hosting

Online aan de slag met Webhosting Joomla

joomla_cms_software_installeren_001Met Joomla is het mogelijk om op internet snel en gemakkelijk uw eigen website te publiceren. Dat hoeft niet lang te duren en is in de regel binnen enkele minuten te realiseren. Bepaal vooral eerst de door u gewenste domeinnaam. Voordat u gaat starten is het goed om nog even bij iets stil te staan. Zo kunt u meer kanten op dan u in eerste instantie misschien zou denken. Webhosting Joomla heeft haar diensten namelijk voor een groot deel in verschillende pakketten verdeeld waardoor er een pakket is voor elke wens. De pakketten zijn modulair opgebouwd en u betaalt alleen voor de functies die u nodig heeft.

De pakketten van Webhosting Joomla

Het is belangrijk om goed naar de verschillende pakketten van webhosting Joomla te kijken. Waar zitten de verschillen in? Ten eerste kunt u een domeinnaam parkeren bij webhosting Joomla. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van e-mail only hosting pakketten. Ook zijn er hosting pakketten met verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Ook moet u kiezen tussen dedicated of co-locatie hosting. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden maar er zijn nog veel meer kenmerken. Wie wil vergelijken surft naar webhosting Joomla met meer achtergrondinformatie over mogelijkheden.

Domeinnaam registeren & Webhosting Joomla

Laten we eens kijken naar één van de mogelijkheden van webhosting Joomla. In ieder geval reserveren wij voor u binnen elke bundel een domeinnaam; dat is noodzakelijk voor uw presentatie op het web. U heeft dan een eigen 'adres' op het internet. Die domeinnaam is volledig in uw bezit en staat op uw naam. Niemand anders kan er daarna nog aanspraak op maken. Deze site over webhosting geeft duidelijkheid over eventuele onbeantwoorde vragen. Met webhosting Joomla kunt u dus altijd uit de voeten.

Uw eigen Webhosting Joomla Server?

Als de standaard Webhosting Joomla pakketten niet voldoen dan kunt u ook kiezen voor uw eigen VPS server. Dat kost u slechts 45 euro per maand; een kleine prijs voor volledige vrijheid. Bovendien verzorgen wij de installatie. Overstappen is zeer eenvoudig. Kijk op de pagina webhosting Joomla voor goede adviezen waar u wijzer van wordt.

nu_starten_001

Bekijk de Joomla webhosting bundels

 


Bekijk al het nieuws