We are hosting

Hosting reseller worden?

Als hosting reseller heeft u het heel makkelijk. Een hosting reseller koopt servercapaciteit in bij een webhostingsbedrijf. Deze capaciteit bestaat uit dataopslag en dataverkeer. De ingekochte capaciteit splitst u vervolgens op in kleinere pakketten, die u aan uw klanten kunt verkopen. De hardware staat in speciale serverruimtes - datacentrum - bij het webhostingsbedrijf. Daar heeft u geen omkijken naar. Hosting reseller worden is zo gek nog niet! 

U voordeel als hosting reseller

Reseller_hosting_level_1_002Veel bedrijven willen tegenwoordig een 'one stop shop', ofwel alles bij n leverancier halen. Als uw core business bijvoorbeeld grafisch ontwerper of webdesign is of u zit in de ICT dienstverlening, dan kan het interessant zijn om, als extra service aan uw klanten, ook webhosting aan te bieden. Immers als u het grafisch ontwerp van een webpagina maakt, of u heeft de webshop opgezet en ingericht, dan is het voor uw klant toch veel makkelijker om het geheel k bij u online te laten gaan?

Hosting reseller worden is geen tijdrovende klus en vereist geen investeringen in dure hardware en serverruimtes. Het is echter wl een extra service die u aan uw klanten kan aanbieden en die de klanten aan u bindt.

Technische vaardigheden van een hosting reseller

Reseller_hosting_level_2_001Over de techniek hoeft u zich geen zorgen te maken. De servers staan immers bij de webhost! U hoeft dus niet te investeren in de benodigde infrastructuur en extra personeel. Zoals we eerder zeiden: "hosting reseller worden is zo gek nog niet!"

U beheert slechts de opslag capaciteit en de hoeveelheid dataverkeer die u bij de webhost heeft ingekocht. U kunt zelf pakketten samenstellen, die u aan uw klanten kunt verkopen, zodat zij hun internettoepassingen op uw server plaatsen. Om dit allemaal te beheren, zijn er kant en klare server management softwarepakketten. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk en maken gebruik van een control panel. Hierdoor kunt u in een handomdraai een klant-account aanmaken en de gewenste opslagcapaciteit en bandbreedte toekennen. U blijft aanspreekpunt en houdt zo volledige administratieve controle over de server. Wat rest is de maandelijkse facturatie aan uw klant.

leesteken_002Hosting reseller worden; een moderne vorm van klantenbinding voor de moderne ondernemer!

Hosting reseller kort samengevat:

1. extra inkomsten met minimale investering;
2. geen technisch beheer;
3. uw eigen internettoepassingen op uw 'eigen' server;
4. eenvoudig server management voor de klanten accounts


Vraag de hosting reseller brochure aan en ontvang gratis het boek 'Verleiden op Internet' of bel direct met Remo Natali (accountmanager) via 026 44 30 117.

Wordt Pegasis reseller zonder verplichtingen


 

 

Bekijk al het nieuws